Er zijn al 57 Selected Partners aangesloten!

Er zijn al 57 Selected Partners aangesloten!

close

Altijd dichtbij

  • Altijd een eerlijk advies over de beste kijkoplossing
  • De beste behandeling met de meest moderne apparatuur en technologie
  • Altijd een lokale vestiging in de buurt

Advies op maat bij een optiekzaak bij jou in de buurt

Naast onze moderne kliniek in het Brabantse Boxtel beschikken we over lokale vestigingen in Nederland en België. Voor vrijblijvende informatie ben je van harte welkom bij onze Selected Partners. Dit zijn lokale opticiens bij jou in de buurt met wie wij nauw samenwerken. Als je kiest voor een behandeling bij Iris Eye Clinics, doen we de vooronderzoeken bij een vestiging bij jou in buurt. De behandeling zelf gebeurt in onze kliniek in Boxtel of bij een van onze lokale vestigingen, waar ook de nazorg plaatsvindt.

Moderne apparatuur

De meest moderne apparatuur en deelname aan studies

Het medisch team van Iris Eye Clinics bestaat uit gerenommeerde oogzorgprofessionals en wordt continu bijgeschoold. Het team is zeer goed op elkaar ingespeeld en beschikt over jarenlange ervaring in de algemene oogheelkundige zorg en refractie- en cataractchirurgie. We maken uitsluitend gebruik van de meest moderne apparatuur en technologie. Zo kunnen we je altijd de beste kijkoplossing  bieden, die helemaal past bij je situatie en wensen.   

Oogartsen en optometristen nemen deel aan diverse studies en presenteren tijdens congressen bevindingen en uitkomsten. Zo waarborgen we innovatie, werkzaamheid en kosteneffectiviteit en kunnen we je altijd de beste kijkoplossing bieden, die helemaal past bij je situatie en wensen.

Hoe kunnen we je helpen in Boxtel?

Bij Iris Eye Clinics kun je terecht voor refractiechirurgie en cataractchirurgie. Refractiechirurgie bestaat uit ooglaserbehandelingen en lensimplantaties; voorzetlenzen en lenswissels. Cataractchirurgie is gericht op het verhelpen van hinder van staar. De behandelingen vallen zowel binnen de onverzekerde als verzekerde zorg. Ook kun je bij ons terecht voor een ooglidcorrectie en als je klachten hebt door droge ogen.

Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars een contract. Hier vind je een actueel overzicht.

Hoe kunnen we je helpen in Doorwerth?

Bij Iris Eye Clinics in Doorwerth kun je terecht voor een ooglidcorrectie en als je klachten hebt door droge ogen, de best passende behandeling kunnen we uitvoeren in Doorwerth. Voor het vooronderzoek en de mogelijke controles van de behandelingen refractie-, en cataractchirurgie kunnen in Doorwerth worden gepland.

Bij Iris Eye Clinics in Boxtel kun je terecht voor ooglaserbehandelingen en lensimplantaties; voorzetlenzen en lenswissels. Cataractchirurgie is gericht op het verhelpen van hinder van staar. De behandelingen vallen zowel binnen de onverzekerde als verzekerde zorg.

Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars een contract. Hier vind je een actueel overzicht.

Samenwerking opticiens

Samenwerking met lokale 
opticiens en optometristen

Samen met een netwerk van zelfstandige opticiens brengt Iris Eye Clinics de optiek en oogheelkunde bij elkaar. Met als doel: de beste kijkoplossing voor jou! Onze aanpak is uniek door de intensieve samenwerking met lokale opticiens en optometristen. Ben je opticien of optometrist en is je interesse gewekt om met ons samen te werken?