Er zijn al 58 Selected Partners aangesloten!

Er zijn al 58 Selected Partners aangesloten!

close

Werkwijze declaraties

Bij gecontracteerde zorgverzekeraars dient het secretariaat van Iris Eye Clinics je declaratie direct in bij je zorgverzekering. Daar hoef je zelf verder niets aan te doen. Houd wel altijd rekening met je eigen risico, of kosten voor medicatie die mogelijk niet bij de declaratie zijn inbegrepen. Eigenlijk gaat het declareren net als in ieder ander ziekenhuis.

Gecontracteerde zorgverzekeraars

Iris Eye Clinics heeft in 2024 met de meeste zorgverzekeraars een contract. In onderstaand overzicht vind je alle koepels van zorgverzekeraars en de contractstatus. Weet je niet onder welke koepel je zorgverzekeraar valt? Kijk op zorgwijzer.nl voor het complete overzicht.

Zorgverzekeraar202420232022

a.s.r.

checkmark

checkmark

cross

Caresq checkmark

checkmark

checkmark
DSW checkmark

checkmark

checkmark

VGZ checkmark checkmark cross
Zilveren Kruis checkmark

checkmark

checkmark

ONVZ cross cross cross
ENO cross cross cross
Zorg en Zekerheid checkmark checkmark cross
CZ checkmark checkmark

checkmark

Menzis cross cross cross

Niet gecontracteerde zorg

Als we met je zorgverzekering geen overeenkomst zijn overeengekomen, is de hoogte van de
vergoeding afhankelijk van je zorgverzekeraar en je polis. Je zorgverzekeraar kan je hier meer over vertellen. ONVZ biedt een restitutiepolis en daar geldt dat de zorg 100% vergoed wordt.


Lasik Centrum Zuid-Nederland B.V. is vanaf 10 februari 2023 verder gegaan onder de naam Iris Eye Clinics. Hou er rekening mee dat deze naamswijziging bij je zorgverzekeraar waarschijnlijk nog niet is doorgevoerd

Wachttijden staarbehandeling per 1 juni 2024

In de regio zijn de wachttijden voor een staarbehandeling lang. Wij geven je de garantie dat binnen tien weken na je diagnose geopereerd bent. Een staarbehandeling kan alleen op medische indicatie worden uitgevoerd. Vergeet niet je verwijsbrief van de huisarts of medisch specialist mee te nemen naar je vooronderzoek. Een verwijzing van de huisarts via ZorgDomein is ook voldoende. Na het persoonlijke advies kun je in de kliniek direct een afspraak maken voor je staarbehandeling.

SpecialismeOogheelkunde polikliniek
BehandelingVooronderzoek staar
Wachttijd6 weken
SpecialismeOogheelkunde behandeling
BehandelingStaarbehandeling
Wachttijd4 weken