Er zijn al 58 Selected Partners aangesloten!

Er zijn al 58 Selected Partners aangesloten!

close

Altijd dichtbij

  • Altijd een eerlijk advies over de beste kijkoplossing
  • De beste behandeling met de meest moderne apparatuur en technologie
  • Altijd een lokale vestiging in de buurt

Advies op maat bij een optiekzaak bij jou in de buurt

Naast onze moderne kliniek in het Brabantse Boxtel, is begin december 2023 ook de deur geopend in Doorwerth, Iris Eye Clinics Gelderland. Gelegen aan het Gezondheidsplein van Doorwerth, kun je terecht voor het vooronderzoek, de controles en diverse behandelingen. Zo zijn deze contactmomenten comfortabel dicht bij huis. Wanneer uit het vooronderzoek blijkt dat je in aanmerking komt voor ooglaseren, een lenswissel of voorzetlens dan wordt deze uitgevoerd in Boxtel, Iris Eye Clinics Brabant.

Voor vrijblijvende informatie ben je ook van harte welkom bij onze Selected Partners. Dit zijn lokale opticiens bij jou in de buurt met wie wij nauw samenwerken. 

Moderne apparatuur

De meest moderne apparatuur en deelname aan studies

Het medisch team van Iris Eye Clinics bestaat uit gerenommeerde oogzorgprofessionals en wordt continu bijgeschoold. Het team is zeer goed op elkaar ingespeeld en beschikt over jarenlange ervaring in de algemene oogheelkundige zorg en refractie- en cataractchirurgie. We maken uitsluitend gebruik van de meest moderne apparatuur en technologie. Zo kunnen we je altijd de beste kijkoplossing bieden, die helemaal past bij je situatie en wensen.   

Oogartsen en optometristen nemen deel aan diverse studies en presenteren tijdens congressen bevindingen en uitkomsten. Zo waarborgen we innovatie, werkzaamheid en kosteneffectiviteit en kunnen we je altijd de beste kijkoplossing bieden, die helemaal past bij je situatie en wensen.

Hoe kunnen we je helpen?

Bij Iris Eye Clinics in Doorwerth kun je terecht voor een ooglidcorrectie en als je klachten hebt door droge ogen, de best passende behandeling kunnen we uitvoeren in Doorwerth. Voor het vooronderzoek en de mogelijke controles van de behandelingen refractie-, en cataractchirurgie kunnen in Doorwerth worden gepland. 

Bij Iris Eye Clinics in Boxtel kun je terecht voor ooglaserbehandelingen en lensimplantaties; voorzetlenzen en lenswissels. Cataractchirurgie is gericht op het verhelpen van hinder van staar. De behandelingen vallen zowel binnen de onverzekerde als verzekerde zorg. 

Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars een contract. Hier vind je een actueel overzicht.

Samenwerking opticiens

Samenwerking met lokale 
Selected Partners

Samen met een netwerk van zelfstandige optiekzaken brengt Iris Eye Clinics de optiek en oogheelkunde bij elkaar. Met als doel: de beste kijkoplossing voor jou! Onze aanpak is uniek door de intensieve samenwerking tussen de Selected Partners en de klinieken in Boxtel en Doorwerth. Ben je een optometrist of werkzaam als opticien met een optiekzaak en is je interesse gewekt om met ons samen te werken? Meer weten, lees de folder of stuur een e-mail naar Richard Meulesteen via: r.meulesteen@iriseyeclinics.eu en we nemen contact met je op.